Personvern

Personvern

1.Informasjon Samle

Når du besøker nettstedet vårt, kan du gi oss litt informasjon, personlig informasjon du bevisst velger å avsløre som samles på individuell basis, og nettsiden bruker informasjon samlet inn som du og andre surfer på vårt nettsted.

2.Informasjon Bruk

I stor grad bruker vi personlig informasjon for å administrere våre forretningsaktiviteter, tilby kundeservice og å tilby andre produkter og tjenester til våre kunder og potensielle kunder. Av og til kan vi også bruke informasjonen vi samler for å varsle deg om viktige endringer på nettstedet vårt, nye tjenester og spesialtilbud som vi tror du finner verdifulle. Lister som brukes til å sende deg produkt- og tjenestetilbud er utviklet og forvaltet i henhold til våre tradisjonelle bedriftsstandarder som er utformet for å beskytte sikkerheten og personvernet til våre kunders personlige opplysninger.

3.Informasjon Sikkerhet

Når du sender konfidensiell personlig informasjon, inkludert kredittkortnummer til oss på vårt nettsted, krypterer sikker serverprogramvare som vi har lisensiert all informasjon du legger inn før den sendes til oss. Informasjonen er kryptert underveis og avkodes når den når nettstedet vårt. Andre e-poster som du kanskje sender til oss, kan ikke være sikre, med mindre vi anbefaler deg at sikkerhetsforanstaltninger vil være på plass før du sender informasjonen.

Vi benytter krypterings- / sikkerhetsprogramvare for å beskytte konfidensialiteten til personlig informasjon vi samler inn fra uautorisert tilgang eller avsløring og utilsiktet tap, endring eller ødeleggelse. Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt oss.
        Copyright © 2020 www.rottexkalibur.com. Powered by Kjøp Adidas Sko